Се полнат ковид-центрите: За еден ден во Скопје хоспитализирани нови 55 пациенти

Вкупно 55 пациенти со компликации на ковид-19 се хоспиталзирани низ болниците во Скопје во последниве 24 часа. … Продолжи со читање Се полнат ковид-центрите: За еден ден во Скопје хоспитализирани нови 55 пациенти