Се полнат и новите ковид-центри во скопските интерни клиники

Во ковид-одделенијата во болниците низ земјава хоспитализирани се 1 111 пациенти. И покрај напливот на пациенти, здравствените власти … Продолжи со читање Се полнат и новите ковид-центри во скопските интерни клиники