Се огласи професорката од Трстеник врз која учениците брутално се изживуваа: Се уште не можам да се соземам

Таа вели дека не била ни свесна за тоа што се случилон на часот. Дури кога дошла … Продолжи со читање Се огласи професорката од Трстеник врз која учениците брутално се изживуваа: Се уште не можам да се соземам