Се огласи Кремљ: Немаме сознанија дека нашата армија користи ирански дронови

Европската Унија собира докази за тоа дали Иран ѝ продава беспилотни летала на Русија. Шефот на европската … Продолжи со читање Се огласи Кремљ: Немаме сознанија дека нашата армија користи ирански дронови