Се комплетира мнозинството во парламентот, Зибери се врати како претседател на Комисијата за здравство

СДСМ и ДУИ повторно располагат со 62 гласа во законодавниот дом, што, сепак, не им овозможува поголема … Продолжи со читање Се комплетира мнозинството во парламентот, Зибери се врати како претседател на Комисијата за здравство