Се бараат амбасадори за „најжешките дестинации“ : Жерновски – адут за Њујорк

Додека некогашниот шеф на дипломатијата Фрчкоски се подготвува да замине во Вашингтон, доскорешниот заменик во МНР е … Продолжи со читање Се бараат амбасадори за „најжешките дестинации“ : Жерновски – адут за Њујорк