СДСМ: Скопје под вода, a локалната власт од ВМРО-ДПМНЕ никаде ја немаше

Од партијата велат дека треба навреме да се формира кризен штаб и тој да биде подготвен за … Продолжи со читање СДСМ: Скопје под вода, a локалната власт од ВМРО-ДПМНЕ никаде ја немаше