СДСМ: Референдум против македонскиот јазик во ЕУ не е потребен, ВМРО-ДПМНЕ не знае каде тера

Социјалдемократите велат дека тоа што ВМРО-ДПМНЕ не знае какво прашање ќе постави на евентуалниот референдум покажува дека … Продолжи со читање СДСМ: Референдум против македонскиот јазик во ЕУ не е потребен, ВМРО-ДПМНЕ не знае каде тера