СДСМ: Протестот на ВМРО-ДПМНЕ беше дебакл, Мицкоски доживеа пораз

Со дебаклот од протест, Мицкоски си ја потврди титулата губитник, нереформираната ВМРО-ДПМНЕ уште еднаш покажа дека знае … Продолжи со читање СДСМ: Протестот на ВМРО-ДПМНЕ беше дебакл, Мицкоски доживеа пораз