СДСМ: Поднесена кривична пријава за градоначалникот на Шуто Оризари Курто Дудуш – исплаќал милионски суми на фирми без да спроведе јавна набавка

Вкупен износ за ваквиот договор изнесува 29 033 405 денари, за кои требало да спроведе јавна набавка … Продолжи со читање СДСМ: Поднесена кривична пријава за градоначалникот на Шуто Оризари Курто Дудуш – исплаќал милионски суми на фирми без да спроведе јавна набавка