СДСМ оди со нови кандидати во Куманово, Центар, Битола, Струмица, нова шанса за градоначалниците на Ѓорче Петров и на Гевгелија…

Во градоначалничката трка влегуваат двајца пратеници, Костадинов и Черикчиев во Радовиш, додека во Долнени кандидат е Аднан … Продолжи со читање СДСМ оди со нови кандидати во Куманово, Центар, Битола, Струмица, нова шанса за градоначалниците на Ѓорче Петров и на Гевгелија…