СДСМ најавува преговори по 4 август: Засега ниту разговараме, ниту сме договориле влада

За раководството на „Бихаќска“ првично не е прифатлив ниту концептот „ротирачки премиер“ за кој, како што објави … Продолжи со читање СДСМ најавува преговори по 4 август: Засега ниту разговараме, ниту сме договориле влада