СДСМ до Алтернатива: Вратата за соработка е отворена и понатаму

„Иако Алтернатива не одговори на понудата за продолжување на соработката, партијата е добредојдена со свој придонес во … Продолжи со читање СДСМ до Алтернатива: Вратата за соработка е отворена и понатаму