САД и ОН со остри реакции откако талибанците им забранија на жените пристап до универзитетите во земјата

За САД, необјаснива и за целосна осуда е ваквата одлуката на талибанците. За ваквата одлука реагираше и … Продолжи со читање САД и ОН со остри реакции откако талибанците им забранија на жените пристап до универзитетите во земјата