САД даваат силна поддршка за евроинтеграциите на Северна Македонија, Османи во разговор со Блинкен и Шоле

На средбата, остварена на маргините на министерскиот состанок на НАТО, Османи со Блинкен и Шоле разговарал и … Продолжи со читање САД даваат силна поддршка за евроинтеграциите на Северна Македонија, Османи во разговор со Блинкен и Шоле