Русковска за Алсат за случајот со Финансиската полиција: Јавниот обвинител не може да се меша во конкретните предмети на обвинителите

Тоа дали има основи за издавање наредба за претрес одлучува Судот, не јавниот обвинител. Доколку некој сметал … Продолжи со читање Русковска за Алсат за случајот со Финансиската полиција: Јавниот обвинител не може да се меша во конкретните предмети на обвинителите