Русковска смета дека три предмети ѝ „пресудиле“ за суспензијата

Во разговорот во поткастот на ИРЛ, обвинителката сведочеше и за тоа како течат притисоците во Обвинителството, па на констатацијата … Продолжи со читање Русковска смета дека три предмети ѝ „пресудиле“ за суспензијата