Русковска повика странски амбасади и европската обвинителка Ковеси да реагираат поради присоци од директорот на Финансиската полиција, Арафат Муареми

Повикот на Русковска доаѓа по денешниот брифинг со новинари што го одржа Муареми, а на кој најави … Продолжи со читање Русковска повика странски амбасади и европската обвинителка Ковеси да реагираат поради присоци од директорот на Финансиската полиција, Арафат Муареми