Русија со ултиматум до бранителите на Мариупол

Украинските власти побарале од Русија да овозможи хуманитарни коридори од Мариупол и тамошната фабрика Азовстал Русија ги … Продолжи со читање Русија со ултиматум до бранителите на Мариупол