Русија распиша потерница по естонската премиерка, таа порача дека нема да молчи

Калас е гласен поддржувач на Украина од почетокот на сеопфатната инвазија на Русија во февруари 2022 година. … Продолжи со читање Русија распиша потерница по естонската премиерка, таа порача дека нема да молчи