Русија: Повлекувањето од Херсон заврши, не изгубивме ниту еден војник

Руското Министерство за одбрана тврди дека ниту еден дел од руската воена опрема, а исто така и … Продолжи со читање Русија: Повлекувањето од Херсон заврши, не изгубивме ниту еден војник