Русија негира каква било вмешаност во врска со ракетниот напад врз Полска

Во својата објава на Телеграм, руското Министерство за обрана вели оти извештаите од Полска за руски ракетни … Продолжи со читање Русија негира каква било вмешаност во врска со ракетниот напад врз Полска