Русија ќе ги поштеди од мобилизација клучните работници во информатичките, финансиските и комуникациските сектори

„За да се обезбеди функционирањето на одредени високотехнолошки индустрии, како и финансискиот систем на Руската Федерација, беше … Продолжи со читање Русија ќе ги поштеди од мобилизација клучните работници во информатичките, финансиските и комуникациските сектори