Русија ги продолжи нападите кон Украина додека траат референдумите во окупираните украински региони

Како што продолжуваат борбите, продолжува и референдумското гласање во четирите области под контрола на Москва – гласање … Продолжи со читање Русија ги продолжи нападите кон Украина додека траат референдумите во окупираните украински региони