РСЕ: БиХ утре ќе добие кандидатски статус за ЕУ

Според редакцијата на РСЕ, документот треба да се усвои утре од Советот за општи работи Босна и … Продолжи со читање РСЕ: БиХ утре ќе добие кандидатски статус за ЕУ