Ристо Пенов на дневен ред во Собранието, се чека негов избор за министер за локална самоуправа

Доаѓањето на Пенов на министерската функција ќе биде негово враќање на политичката сцена по повеќе од 10 … Продолжи со читање Ристо Пенов на дневен ред во Собранието, се чека негов избор за министер за локална самоуправа