Риши Сунак: Син на имигранти, еден од најбогатите, но и најмлад британски премиер од 1812 година

Богатството на Сунак и неговата сопруга која е ќерка на индиски милијардер, се проценува на 730 милиони … Продолжи со читање Риши Сунак: Син на имигранти, еден од најбогатите, но и најмлад британски премиер од 1812 година