Риши Сунак фаворит за британски премиер по повлекувањето на Борис Џонсон

Се поизвесно е дека Риши Сунак ќе стане нов британски премиер откако Борис Џонсон се повлече од … Продолжи со читање Риши Сунак фаворит за британски премиер по повлекувањето на Борис Џонсон