Резултатите од вакцинацијата во Израел покажуваат излез од пандемијата

За само неколку недели, случаите на ковид-19 и хоспитализациите значително опаднале кај луѓето што биле вакцинирани Првичните … Продолжи со читање Резултатите од вакцинацијата во Израел покажуваат излез од пандемијата