Рекорден пораст на коронавирусот во светот, во земјава кулминација на ковид-19

Два дена по ред бројот на новозаразени со Ковид-19 во светот бележи рекорден пораст – во изминатите … Продолжи со читање Рекорден пораст на коронавирусот во светот, во земјава кулминација на ковид-19