Реакција од „Ептиса“ насловена „Официјален демант“

Од шпанската фирма велат дека станува збор за невистинити информации објавени во медиумите, иако конкретно не наведуваат … Продолжи со читање Реакција од „Ептиса“ насловена „Официјален демант“