Рашковски доби притвор, ќе биде спроведен во Шутка

Поранешниот генерален секретар на Владата, Драги Рашковски, доби 30-дневен ефективен притвор. Кривичниот совет во Основниот кривичен суд Скопје ја … Продолжи со читање Рашковски доби притвор, ќе биде спроведен во Шутка