Радикализација од септември ако нема повисоки плати, најави претседателот на ССМ

Димовски најави дека од септември ќе ги повикаат сите работници, без разлика дали се од приватниот или … Продолжи со читање Радикализација од септември ако нема повисоки плати, најави претседателот на ССМ