Работна група ќе расправа за барањата на пензионерите за минимална пензија

Работната група ќе работи на решенија кои ќе бидат одржливи и кои нема да ја нарушат стабилноста … Продолжи со читање Работна група ќе расправа за барањата на пензионерите за минимална пензија