Путин за санкциите од Западот: Русија трпи притисок без преседан

Рускиот претседател Владимир Путин рече дека неговата земја трпи притисок без преседан од наметнатите санкции Западот како … Продолжи со читање Путин за санкциите од Западот: Русија трпи притисок без преседан