Путин вели дека Москва го задржува правото да се откаже од договорот за извоз на жито

Во случај Москва повторно да се повлече од договорот за извоз на жито, рускиот претседател Путин вели … Продолжи со читање Путин вели дека Москва го задржува правото да се откаже од договорот за извоз на жито