Прво обраќање на Макрон по победата: Повеќе не сум кандидат на еден табор, туку претседател на сите

Со звуците на европската химна „Ода на радоста“, старо-новиот претседател Емануел Макрон пристигна под Ајфеловата кула, придружуван … Продолжи со читање Прво обраќање на Макрон по победата: Повеќе не сум кандидат на еден табор, туку претседател на сите