Првите вакцини за медицинскиот персонал на Инфективна

В среда, како што и претходно соопштија здравствените власти, почнува вакцинацијата во земјава, а од Министерството за … Продолжи со читање Првите вакцини за медицинскиот персонал на Инфективна