Прва мерка од петтиот пакет помош: Од 1 февруари се укинуваат царините за 71 ознака за преработувачката индустрија

Компаниите ќе бидат ослободени од царинските давачки за една година Се укинува царината за 71 тарифна ознака … Продолжи со читање Прва мерка од петтиот пакет помош: Од 1 февруари се укинуваат царините за 71 ознака за преработувачката индустрија