Прв протест на ВМРО-ДПМНЕ по формирањето на Владата: „Народот трпи за леб, да се полни функционерски џеб”

Мирно и со испорачување на три барања заврши првиот од серијата најавени антивладини протести на ВМРО-ДПМНЕ, кој … Продолжи со читање Прв протест на ВМРО-ДПМНЕ по формирањето на Владата: „Народот трпи за леб, да се полни функционерски џеб”