Протести во Атина: Маскирани лица ја нападнаа полицијата, таа возврати со шок бомби

Пред грчкиот Парламент во Атина вечерва протестираат граѓани против новиот закон за штрајкови и демонстрации кои треба … Продолжи со читање Протести во Атина: Маскирани лица ја нападнаа полицијата, таа возврати со шок бомби