Протест на административци од повеќе институции – бараат поддршка од пратениците за покачување на платите

Говорниците на протестот го искажаа својот револт бидејќи во предлог-буџетот кој е пред пратениците не е предвидено … Продолжи со читање Протест на административци од повеќе институции – бараат поддршка од пратениците за покачување на платите