Приведен скопјанец во врска со заканите за бомби во средните скопски училишта

Дополнително, од Министерството информираат дека се завршени и антитерористичките проверки во скопските училишта кои и денеска на … Продолжи со читање Приведен скопјанец во врска со заканите за бомби во средните скопски училишта