Приватните превозници ќе ја тужат Арсовска за клевета, утре ќе протестираат пред ЈСП

Тој посочи дека немаат информација дека некој возач направил некаква злоупотреба да наплати билет, а за тоа … Продолжи со читање Приватните превозници ќе ја тужат Арсовска за клевета, утре ќе протестираат пред ЈСП