Присутни, ама воздржани ќе бидат пратениците на ВМРО-ДПМНЕ за новите мерки против ковид-19 што ги предложи Владата

Опозицијата реши да направи исклучок и да асистира за обезбедување кворум на седницата за Законот за заштита … Продолжи со читање Присутни, ама воздржани ќе бидат пратениците на ВМРО-ДПМНЕ за новите мерки против ковид-19 што ги предложи Владата