Пријавите за бомби во сите девет училишта се лажни, информира МВР

Претходно попладнево од МВР соопштија дека проверките се извршени во три од деветте училишта, а утврдено е … Продолжи со читање Пријавите за бомби во сите девет училишта се лажни, информира МВР