Пресуда за „Таргет-Тврдина“: Мијалков – 12 години затвор, Јанкулоска – 4, Грујевски и Бошковски – по 15 години

Одлуката ја донесе петчлениот судечки совет во состав: Џенета Бегтовиќ како прв судија, Владимир Туфегџиќ како втор … Продолжи со читање Пресуда за „Таргет-Тврдина“: Мијалков – 12 години затвор, Јанкулоска – 4, Грујевски и Бошковски – по 15 години