Премиерот порача дека М-НАВ постапила добро што ги прифатила кандидатите според изборот на данските експерти

По обвинувањата кои беа изнесени во јавноста дека раководството сака да го оспори огласот бидејќи не се … Продолжи со читање Премиерот порача дека М-НАВ постапила добро што ги прифатила кандидатите според изборот на данските експерти