Премиерот Ковачевски и Бектеши ги искараа општините: Мерките не се за раскош и за некој да си вари кафиња по канцеларии

Овие мерки се за граѓаните, овие мерки не се за некој во време на криза да ужива … Продолжи со читање Премиерот Ковачевски и Бектеши ги искараа општините: Мерките не се за раскош и за некој да си вари кафиња по канцеларии