Преговорите со С Македонија сѐ уште не се на дневен ред на ЕУ

На 23 февруари ќе се одржи вториот состанок на министрите за европски прашања откако земјите членки за … Продолжи со читање Преговорите со С Македонија сѐ уште не се на дневен ред на ЕУ